Skip Navigation Links

Özel İnsanlara Özel İndirim

Özel Medica Arsuz Tıp Merkezi ile ÖZİ-DER arasında Engelli Bireyler ile ailelerinin sağlık indiriminden yararlanması amacıyla Özel protokol imzalandı

Özel İnsanlara Özel İndirim

Sağlık   A+a-

 Özel Medica Arsuz Tıp Merkezi ile ÖZİ-DER arasında Engelli Bireyler ile ailelerinin sağlık indiriminden yararlanması amacıyla Özel protokol imzalandı.
Özel Medica Arsuz Tıp Merkezinde imzalanan protokolde konuşan Şirket yetkilisi İş İnsanı Recai EKENEL, Engelliler Haftasında böyle bir protokole imza atmaktan gurur duyduklarını Engelli Bireyler için sürekli farkındalık projelerinde yer aldıklarını ifade ederek her iki taraf için de protokolümüz hayırlı olsun” diye konuştu.
 
ÖZİ-DER Başkanı Tuğba KARA, “Özel insanların yaşam kalitesini arttırmak, mevcut şartları iyileştirmek bizim görevimiz. Bu gün burada imzaladığımız protokol ile Engelli Bireyler ile ailelerinin 7 gün 24 saat sağlık hizmetinden indirimli olarak faydalanabileceğini ifade ederek. Özel Medica Arsuz Tıp Merkezi yönetim kurulana ve Genel Müdürü Recai EKENEL’e Engelli bireyler ile ailelerine gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.
Özel Medica Arsuz Tıp Merkezi Dahiliye Uzmanı Dr. Cafer ÖZENİR’in hazır bulunduğu Protokol ile belirlenen İndirim Oranları Üyelere SMS ve e- Mail ile bildirilecek.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet