Skip Navigation Links

Özşampiyonlar Taekwondo Kuşak Sınavında da Başarılı

Belen Belediyesi Özşampiyonlar Taekwondo Spor Kulübünde Kuşak sınavında izdiham yaşandı.

Spor   A+a-

Belen Belediyesi Özşampiyonlar Taekwondo Spor Kulübünde Kuşak sınavında izdiham yaşandı.
2012 yılının ilk günü olan Pazar günü yapılan kuşak terfi sınavında 155 sporcunun katılımı ile gerçekleşirken sporcu ailelerin de toplanması ile Belen Belediyesi Özşampiyonlar Taekwondo Spor kulübü 1000 kişiyi tesisinde ağırlamış oldu.
İçeriye giremeyen veliler koridordan sınavın gidişatını takip etmek zorunda kaldılar.
Sınav komisyon başkanlığını Türkiye Taekwondo Federasyonu Yıldızlar Teknik kurul üyesi ve Belen Belediyesi Özşampiyonlar Taekwondo Spor kulübü Antrenörü Mehmet KORHAN Yaparken Komisyon üyeleri Hulusi Kayış-Yunus KURUÇAY –Esabil KILINÇ – Nusret EROĞUL –ve Salih BAYAR olarak görev aldılar.
Ayrıca Gençlik hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Turgay ERDOĞAN yaptığı kısa açıklamada kalabalık karşısında şaşkınlığını ifade ederken bu ortamı sağlayan Antrenör Mehmet KORHAN a teşekkür etti.
İskenderun Şükrü Kanatlı ilköğretim okulu, Emine sadet çarmıklı ilköğretim okulu, Selahattin Alanya ilköğretim okulu, İssüme ilköğretim okulu, Özel Atalar Koleji ilköğretim okulu beden eğitimi öğretmenlerinin de baştan sona izledikleri sınavda yaptıkları açıklamaların ortak fikirlerinde "İyi ki okullarımızda taekwondo takımlarını kurmuşuz şuan baktığımız da Taekwondo sporu yapan camianın ne kadar geniş olduğu elit tabakaya hitap ettiğini şuan daha iyi görüyoruz" ifadelerinde bulundular.
Komisyon başkanı Mehmet KORHAN yaptığı kısa açıklamada, "Sınav gününde bizler ile birlikte olan başta ilçe müdürümüz ve okullarında Taekwondo sporu yapılmasında katkı sağlayan Beden eğitimi öğretmenlerimize ve Taekwondo camiası ailesine teşekkür ederim".dedi
Sınav sonunda yeni kuşaklarını alan sporcuların sevinçleri görmeye değerdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet