Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yıldırımtepeye Köprü Yapımı Tamamlandı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,bir süre önce yapımına başlanan Yıldırımtepe köprüsünün tamamlandığını belirtti.

Yıldırımtepeye Köprü Yapımı Tamamlandı

İskenderun   A+a-

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,İskenderun Belediyesi tarafından Feyezan kanalı üzerine yapılan, Yıldırımtepe'yi ve diğer tepe mahalleri, Sakarya Mahallesi ve küçük sanayi sitesine bağlayacak olan demir köprüde muhtar Veli Demircan ile birlikte inceledi.
HAYIRLI OLSUN Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,"Bu köprü için vatandaşlarımızdan yoğun bir istek ve talep vardı.Bu köprü sayesinde vatandaşlarımız rahatça yolu uzatmadan karşı mahalleye geçebilecek.Köprü kenarlarında Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yapılacak olan yol ve çevre düzenlemelerinin ardından köprümüz halkımızın kullanımına açılacak.Hayırlı uğurlu olsun"dedi.
BAŞKAN TOSYALI'YA TEŞEKKÜR
Yıldırımepe Mahallesi Muhtarı Veli Demircan ise ,köprünün yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,"Mahalle halkı adına Başkanımıza teşekkür ediyoruz.Bu köprünün açılması ile büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş olacağız.Yapılan hizmetlerden ötürü Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyor,çalışmalarında başarılar diliyoruz"şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar