Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Günü

Hemşirelik temelinde insan sevgisi olan fedakârlık, sevgi, şefkat ve özveri isteyen kutsal ve saygın bir meslektir

12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Günü

Sağlık   A+a-

12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Günü
Hemşirelik temelinde insan sevgisi olan fedakârlık, sevgi, şefkat ve özveri isteyen kutsal ve saygın bir meslektir. Hemşirelerimiz, gerek koruyucu sağlık hizmetlerinde gerekse tedavi edici sağlık hizmetlerinde çok önemli görevler üstlenerek bireyin, ailenin ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve hastalık halinde iyileştirilmesi adına her şart altında, gece gündüz demeden mesleklerini büyük bir özveri ile icra etmektedirler.
İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sabır, özveri, çaba ve sevgi ile her zaman, her türlü koşulda mesleğini icra etmeye çalışan, ülkemizdeki sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesine çok önemli katkı sağlayan hemşirelerimizin gösterdiği üstün gayret her zaman takdire şayandır.
12 -18 Mayıs Hemşireler günü ve Haftası vesilesi ile büyük fedakârlıklar içerisinde halkımıza kaliteli sağlık hizmetini vermeyi amaçlayan, aynı zamanda günümüzün en büyük problemi olan Covid-19 pandemisinde de mücadelenin en önemli ayağı olan değerli hemşirelerimizin günü ve haftasını en içten duygularımla kutluyor, bu zorlu ve onurlu görevlerinde başarılar diliyorum.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar