Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Eryılmaz'ın Anneler Günü Mesajı

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Eryılmaz'ın Anneler Günü Mesajı

Yerel   A+a-

Başkan Eryılmaz mesajında; “ Çocuklarını doğuran, son nefeslerine kadar her türlü sorumluluklarını üstlenen, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olan ve canından bir parça olarak gören annelerin hakkını asla ödeyemeyiz. Bizi biz yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir.
Geleceğe umutla bakan, çalışkan, idealist bir neslin yetişmesine en büyük katkıyı annelerimiz yapmaktadır. Zira bir ülkenin gerçekten mutlu olabilmesinin yolu, annelerin yüreklerini kazanmaktan, annelerin yüzünü güldürmekten geçer. Annelerinin yürekleri huzurla dolu olan bir ülke, dünyanın en müreffeh ülkesidir. O yüzden annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır.
Bu özel günlerinde, tüm annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş