Skip Navigation Links

Gül, Bayan Voleybolcuların Yeni Yılını Kutladı

Yaklaşık 2 hafta sonra başlayacak olan Kulüp Bayanlar Deplasmanlı Bölgesel Voleybol Liginde mücadele edecek olan İskenderun Demirçelikspor'lu Bayan sp

Spor   A+a-

Gül, Bayan Voleybolcuların Yeni Yılını Kutladı
Yaklaşık 2 hafta sonra başlayacak olan Kulüp Bayanlar Deplasmanlı Bölgesel Voleybol Liginde mücadele edecek olan İskenderun Demirçelikspor’lu Bayan sporcular çalışmalarını İsdemir Fatih Kapalı Spor salonunda antrenör Ahmet Keskin nezaretinde sürdürüyor. Yapılan çalışmayı diğer yöneticilerle birlikte izleyen İskenderun Demirçelikspor kulüp Başkanı Cengiz Gül, başta antrenör Ahmet Keskin olmak üzere tüm Bayan voleybolcuların yeni yılını kutladı.. Gül, “Sizlerden eğitiminizde birlikte sporda da başarılı olmanızı beklemekteyiz. Bizler kulüp yönetimi olarak tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. 2011 sezonunda tüm kulüplerimize başarılar diliyoruz” dedi.
İskenderun Demirçelikspor Bayan Voleybol takımı antrenörü Ahmet Keskin’de yaptığı açıklamada, “Bizlerde kulüp yöneticilerimizin yeni yılını kutluyoruz, yaptıkları destekten dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet