Skip Navigation Links

Muş Kızılay’ına Bağış Yaparak Teşekkür Ettiler

Muş Kızılay’ına Bağış Yaparak Teşekkür Ettiler

 Muş Kızılay’ına Bağış Yaparak Teşekkür EttilerWeb
TV

Gündem   A+a-

 
Nisan ayının ortalarında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’den Türkiye’ye karantina şartlarını kabul ederek gelmek istediklerini, çektikleri videolarla 8. Gün Haber Web Tv aracılığıyla isteyen 66’ısı Hatay’lı 176 kişi, 19 Nisan'dan bu yana Muş ili Müştak Baba KYK yurdunda tek kişilik odalarda karantinada tutuldu.
Muş’ta Kızılay ekibi tarafından çok iyi ağırlandıklarını belirten vatandaşlar, aralarında yaptıkları görüşme sonucunda Kızılay’a gönüllü bağış yaptıklarını ifade ettiler.
19 Nisan’dan bu yana Muş’ta karantinada olan 176 kişi, 3 Mayıs saat 12.00’da memleketlerine uğurlanacaklar.
Memleketlerine dönmeden önce Kızılay Muş Şubesi’ne gönüllü bağışlarını yaptıklarını belirten vatandaşlar, ülkenin en zor günlerinde verdiği hizmetle herkesin gönlünü fetheden Kızılay’ın üzerine düşeni fazlasıyla yaptığını belirterek, Muş valiliği, Muş Kızılayı, AFAD yetkilileri, 112 ambulans hizmetleri, askeri personel ve halk sağlığı personellerine teşekkür ettiler.
Gönüllü olarak Muş Kızılay’ına yaptıkları bağışlarla ihtiyaç sahibi ailelere erzak kolisi verileceğini belirten vatandaşlar, sağlıklı ve mutlu bir şekilde ailelerine kavuşacakları anı sabırsızlıkla bekliyorlar.
Vatandaşlar, çektikleri video ile 8. Gün Haber Web Tv aracılığıyla Kızılay Muş Şubesi’ne teşekkür ederek, yaptıkları bağışın ihtiyaç sahiplerine ulaşacak olmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
 
 Muş Kızılay’ına Bağış Yaparak Teşekkür Ettiler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet