Skip Navigation Links

Bakan Kasapoğlu Önerileri Dinledi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, video konferans yöntemiyle 23 farklı ilden 8 farklı meslek mensubu ile toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Kasapoğlu Önerileri Dinledi

Gündem   A+a-

 Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, video konferans yöntemiyle 23 farklı ilden 8 farklı meslek mensubu ile toplantı gerçekleştirdi.
Toplantının ana konusu; Gençlik ve Spor Bakanlığı mensuplarının Vefa Sosyal Destek Gruplarında yapılan çalışmalar ile ilgili Bakan Kasapoğlu’na bilgiler aktarılıp, bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmaların istişaresiydi.
Bakanlığın ilgili birimlerinde ve Gençlik Merkezlerinde yapılan maske üretiminden, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların hanelerinde bir çok taleplerin yerine getirildiği çalışımlar, Vefa Sosyal Destek Gruplarındaki güzel anılar Bakan Kasapoğlu’na aktarıldı.
Yaklaşık iki saat süren video konferans toplantısında Bakan Kasapoğlu, tek tek her ilde yapılan çalışmaları dinlemiş ve tavsiye ve önerilerini dinledi.
Bakan Kasapoğlu, 2019 yılında ilan edilen gönüllülük yılının, 2020 yılında da devam ettiğini, yapılan gönüllülük çalışlarının önemine vurgu yaptı. Bakan Kasapoğlu, Vefa Sosyal Destek Gruplarında çalışan Gençlik ve spor Bakanlığı mensupları başta olmak üzere tüm Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarında görevlilere teşekkür etti.
Hatay ilini temsilen Dörtyol ilçemizde bulunan Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi’nde görevli Gençlik Lideri Mustafa Özer katıldı. Gençlik Lideri Mustafa Özer, Bakan Kasapoğlu’na Dörtyol Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubunda yapılan çalışmaları, ayrıca ‘‘Vefa Sosyal Destek Grubu her yerde sloganıyla’’ dili dönmeyenler için de yapılan çalışmaları aktararak, Dörtyol ilçesindeki sokak hayvanlarının beslenmelerine katkı yapıldığını söyledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet