Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB Hizmetlerine Aralıksız Devam Ediyor

HBB’NİN ÇALIŞMALARI İLE YOLLAR DAHA GÜVENLİ

HBB Hizmetlerine Aralıksız Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, trafiğin daha sağlıklı bir şekilde yürüyebilmesi ve olası kazaların önüne geçebilmek amacıyla beton asfalt yapılmış yollarda yol çizgilerini yenilemeye devam ediyor.
 
 
Gece gündüz demeden çizgisi yıpranan ve beton asfalta yeni kavuşan caddelerde işaretleme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ekipler, yeni asfaltlanan Hanyolu- Çaybaşı arasında 1500 metre uzunluğunda yol çizgisi çalışması gerçekleştirdi.
 
 
Olabilecek tehlikelerin önüne geçebilmek amacıyla yol çizgilerinin önemine değinen ekipler, sürücüleri trafik kurallarına uyma konusunda uyardı.
 
 
 
 
 
HBB İLE TRAFİK GÜVENLİ
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde gerçekleştirdiği kaliteli çalışmalarla hizmet çıtasını her geçen gün yükselterek vatandaşların huzur ve mutluluğu için yoğun çaba harcıyor.
 
 
İlin trafik akışını ve güvenliğini en iyi şekilde sağlamak amacıyla hizmet üreten HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ana arterler üzerindeki bulvar ve caddelerdeki kavşaklara uyarı levhaları yerleştirerek, sürücülerin ulaşımda bilinçli hareket etmesini sağlıyor.
 
 
Ekipler Defne ilçesine bağlı Subaşı ve Koçören mahalle yollarına 20 adet trafik uyarıcı levha montajı gerçekleştirdi.
 
Ayrıca ekipler, Antakya ilçesi Mehmet Kafadar Caddesi'nde (Hastane Caddesi) 8 adet şablon çalışması ve boyaması, 4 adet yaya geçidi, 2 adet okul geçidi levha montajı gerçekleştirdi.
 
 
HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, sürücü ve yolculara yönelik trafikte bilgilendirme çalışmalarının il genelinde devam edileceği bildirildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar