Skip Navigation Links

Arabistan’dan Türkiye’ye Dönmek İçin Yardım İstediler!

3 Hataylı’nın Feryadı Yürekleri Dağladı!!!

Arabistan’dan Türkiye’ye Dönmek İçin Yardım İstediler!Web
TV

Gündem   A+a-

 Tüm Dünya’yı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Suudi Arabistan’da çalışan binlerce Türk işçisini de mağdur etti.
Yaklaşık Şubat ayından beri Suudi Arabistan’da sıkı bir şekilde uygulanan Koronavirüs tedbirleri kapsamında, çalıştıkları işletmeler gibi heryer kapalı olunca, Türk işçiler de evlerinde mağdur kaldılar.
17 ay önce Suudi Arabistan’a çalışmak için giden 3 Hatay’lı işçi, 2 aydır çalışamıyor, 4 aydır maaşlarını alamadıkları gibi evde oturdukları yerde çözüm arıyorlar.
Kaldıkları evde parasız kaldıklarını belirten Onur Kırkın, Mehmet Deve ile Garip Uysal, yasaklar nedeniyle dışarı çıkamadıklarını, sürekli aradıkları halde Suudi Arabistan vatandaşı kefillerine ulaşamadıklarını, paralarının da bitme noktasına geldiğini söylüyorlar.
Suudi Arabistan Cidde’de bir restoranda çalışmak için 17 ay önce giden Arsuz’lu Onur Kırkın ve Samandağ’lı Mehmet Deve ile Garip Uysal, Türkiye’ye dönmek için yardım istiyorlar.
 
Dört aydır maaş alamadıkları gibi, kefillerine de ulaşamayan, restoran müdürüyle de görüştükleri halde Türkiye’ye dönüş için çaresiz bekleyen 3 Hatay’lı işçi, Türkiye Hükümetinden ve Dışİşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan yardım istiyorlar.
 
Suudi Arabistan’da yaşadıkları mağduriyeti çektikleri videoda anlatan Onur Kırkın ve ve Samandağ’lı Mehmet Deve ile Garip Uysal, Türkiye’ye dönüp ailelerine kavuşacakları günü sabırsızlıkla bekliyorlar.
Arabistan’dan Türkiye’ye Dönmek İçin Yardım İstediler! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet