Skip Navigation Links

165. Kuruluş Yıldönümünüz Kutlu Olsun

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü, İskenderun'da törenle kutlandı.

Gündem   A+a-

 

Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü, İskenderun'da törenle kutlandı.
Türk Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene; İskenderun Kaymakam’ı Cemil Aksak, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, İskenderun Deniz Üst Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ, İlçe Parti Başkanları, Hatay Millet Vekili Aziz Yazar, Atakaş Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş ve diğer kurum müdürleri ve çok sayıda polis memuru katıldı. ,
 

Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Emniyet Müdürü Cinel, daha sonra yaptığı konuşmada, "Türk milletinin bağrından çıkardığı uzun bir geçmişe sahip olan ve mensubu olmaktan dolayı şeref duyduğumuz Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Devlet olmanın temel öğelerinden biri güvenlik hizmetidir.
Ülke genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması için halkına hizmet yolunda elinden geleni yerine getiren Türk Polis Teşkilatı, 21. yüzyıl polisine yakışır bir hedef belirlemiş ve bu hedefinde başarılı olmuştur. Değişim ve gelişime ayak uydurmak teşkilatımızın ana ilkeleri ve çağdaşlık göstergesidir. Dinamik yapımızla Türk milletinin güvenlik ve huzurunun 24 saat bekçisi, Cumhuriyet ve yasaların kalkanı olmaya devam edeceğiz" dedi. Cinelin konuşmasının ardından kürsüye çağrılan İskenderun Kaymakamı Cemil Aksak İse ‘Türk Polis Teşkilatı'nın çağı yakalayarak, dünyadaki sayılı güvenlik kuruluşları arasındaki yerini aldığını söyledi.’ Daha sonra, Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tören, konuşmaların ardından eski doğan gazinosunda gerçekleştirilen resmi geçitle sona erdi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet