Skip Navigation Links

Özel Çocuklardan Özel 23 Nisan Kutlamaları

3 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’ncü yıldönümü, bu yıl Covid 19 salgını nedeniyle evlerde buruk kutlanıyor.

Özel Çocuklardan Özel 23 Nisan KutlamalarıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’ncü yıldönümü, bu yıl Covid 19 salgını nedeniyle evlerde buruk kutlanıyor.
Her yıl çeşitli etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan özel öğrenciler, bu yıl Covid 19 tedbirleri nedeniyle evlerinde buruk kutlama videolarıyla arkadaşlarının bayramını kutladılar.
Arsuz’da faaliyet gösteren Gökmeydan Özel Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim alan özel öğrencilerin de 23 Nisan’ı kutlama videolarında oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.
Özel öğrencilerden biri İstiklal Marşı’nı başarılı bir şekilde okurken, diğer öğrenciler çeşitli enstrümanlar çalarak videoya mutluluklarını yansıttılar.
Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara’nın Covid 19 tedbirleri öncesi öğrencileriyle şarkı söylerken bulunduğu video, tam da 23 Nisan’ı yansıtan güzellikteydi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özel Çocuklardan Özel 23 Nisan Kutlamaları videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet