Skip Navigation Links

İskenderunspor'da Yılın Transferi

İskenderunspor'lu futbolcu Mehmet Türk düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Spor   A+a-

 
Mehmet ve Demet Çifti Yılın Transferine İmza Attılar.
İskenderunspor’lu futbolcu Mehmet Türk düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.
Yelken Kulübün de gerçekleştirilen düğün merasiminde bir birinden renkli simalar vardı. Bu güne kadar birçok kulüpte futbol oynayan ve transfer imzalarını hep düşünerek atan Mehmet Türk bu kez yılın transferine imzayı hiç düşünmeden attı.
Dünya tatlısı eşi Demet ile bir ömür boyu birlikteliğe ‘evet’ demek için dostlarıyla düğün merasiminde bir araya gelen ‘Şifo’ davetlilerle tek tek ilgilendi.
Düğün merasimine İskenderun Belediye Başkan vekili İlyas Güden, Cumhuriyet Halk Partisinden bazı belediye meclis üyeleri, İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, yönetim kurulu üyeleri ile İskenderunspor teknik sorumlusu Can Güven ve futbolcular, takım arkadaşlarının en mutlu gününe katılarak onun yanında oldular.
Genç çiftlerin salona gelmesiyle başlayan düğün merasimi gecenin ilerleyen dakikalarına kadar sürdü. İskenderunspor’lu futbolcular ise arkadaşlarına alkışlarla destek verdiler. Gecenin ilerleyen dakikalarında ise genç çiftlerin nikâh merasimi kıyıldı. Genç çiftlerin nikâhlarının kıyılacağı masaya geçerken nikah şahitliklerini Levent Yılmaz ile Ömer Başsal yaptı. Ankaralı olan Demet Uyar ve ailesi bu mutlu günü ölümsüzleştirmek için nikâh merasimini kamera ve fotoğrafa aldı. Bir birlerine yakışan genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyor ve hayatlarının her anı bu gece kadar mutluluk içerisinde geçmesi diliyoruz.

Şifo Mehmet Düğün 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet