Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bu takım İskenderun halkının! Sahip çıkın.

İskenderun spor kamp yaparak yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdürürken diğer yandan da yeni transferlere imza attırıyorlar.

Spor   A+a-

İskenderun spor kamp yaparak yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdürürken diğer yandan da yeni transferlere imza attırıyorlar. Uzun yıllar sonra turuncu mavili formayı İskenderun beş temmuz stadında taraftarların karşısına çıkartacak olan İskenderun spor yönetimi transfer konusunda da oldukça ekonomik davranmak durumunda kaldı.

Gerekli desteği görememesine rağmen özverili bir çalışma içerisine giren İskenderun spor yönetimi sınırlı olan bütçelerine rağmen takıma faydalı olacak olan isimleri tek tek tespit ederek bu futbolcularla resmi sözleşmeyi imzaladılar. Kendilerini bir yıllığına İskenderun sporlu yapan imzayı İzmit Kartepe kampında atan futbolcular bu takımda olmaktan son derece mutlu olduklarını açıkladılar.
İstanbul Kasımpaşa spor paf takımından Erhan, Bingöl belediye spordan Gani ve geçtiğimiz yıl İstanbul Maltepe sporda forma giyen Nuri, İskenderun spor’un resmi sözleşmesini imzaladılar.takımla birlikte uyum içerisinde çalışmalarını sürdüren yeni transferler takım olarak bu sezon başarıdan başka bir şeyi düşünmediklerini açıkladılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş