Skip Navigation Links

Bocce yardımcı antrenör ve aday hakemlik kursu başladı

Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek'e eğitim ve spora katkılarından dolayı plaket verildi

Spor   A+a-

 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e eğitim ve spora katkılarından dolayı plaket verildi
 
 
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Bocce Bowling Dart Federasyonu tarafından İskenderun’da düzenlenen Bocce Yardımcı Antrenör ve Aday Hakemlik Kursu’nun açılış törenine katıldı.
İskenderun Kılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen kursun açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sosyal devletin üç ayağı olduğunu belirterek, “Bunlar eğitim, sağlık ve adalettir. Ama eğitim olmazsa diğer ikisi de ayakta duramaz. Eğitim her şeyin başında gelir. Hep birlikte çocuklarımızı ve gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeliyiz” dedi.
Her spor dalının ayrı bir yararı olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, sağlam kafanın sağlam vücutta olacağını ifade etti.
Birçok spor dalına sahip çıkamadığımız için başkalarının sahiplendiğini vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bocce ile gençlerin sokakta özgürce oynama zevkini yaşayacağını kaydetti.
Kursun açılış töreninde, Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’e, eğitime ve spora katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve diğer konuklar birlikte bocce oynadı.
Hatay ilinden yaklaşık 35 kişilik grubun katıldığı Bocce Yardımcı Antrenör ve Aday Hakemlik kursunun, 9-15 Şubat tarihleri arasında İskenderun Kılıç Ali Paşa İlköğretim Okulu’nda düzenleneceği belirtildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet