Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

İskenderun Belediyesi sokağa çıkma yasağında beslenme imkânları azalan sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunmaya devam ediyor.

İskenderun Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağında beslenme imkânları azalan sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunmaya devam ediyor.
Çevre Müdürlüğüne bağlı ekipler, beslenme ünitelerine, parklara ve belirli noktalara yem mama ve su bıraktı.

SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADIK

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Sokağa çıkma yasağı nedeniyle kedi, köpek ve kuşların aç kalmaması için Çevre Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz parklara ve belirli noktalara yem bıraktı.
Koronavirüs nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz ve doğal hayattaki hayvanlara yönelik besleme çalışmalarını aralıksız sürdüreceğiz ” dedi.

PERİYODİK YEM VE SU BIRAKILIYOR

Korona virüs salgının insan hayatını olduğu gibi sokak hayvanlarının hayatını da olumsuz etkilediğini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Hafta sonu uygulanmakta olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sevimli dostlarımızı unutmuyoruz.
Onların aç ve susuz kalmasına gönlümüz razı olmayacağı için düzenli olarak mama dağıtımını gerçekleştirmeye devam edeceğiz ” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet