Skip Navigation Links

Arsuz’da Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği korona virüs salgını ile mücadelede mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz çalışan sağlıkçılara moral ziyaretinde bulun

Arsuz’da Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Arsuz   A+a-

 Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği korona virüs salgını ile mücadelede mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz çalışan sağlıkçılara moral ziyaretinde bulundu.
 
ARES-DER Başkanı Diyap Gökpınar ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Arsuz İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Doktor ve sağlık çalışanlarına Covid-19 ile mücadele kapsamında yapmış oldukları özverili çalışmalar için teşekkür etti.
 
 
Arsuz İlçe Sağlık Müdürü Dr Pelin Gökpınar, Korona virüs ile mücadele kapsamında en önemlik Kuralın evde kalmanın olduğunu ifade ederek sosyal mesafe kurallarına uyulmasının önemini dile getirirken Halkımız için yapmış olduğumuz çalışmaların takdir edilmesinden dolayı sağlık personeli adına teşekkür ederken Arsuzluları bir kez daha evde kalmaları için uyardı.
 
 
Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği tarafından Sağlık Personele tatlı ikramında bulunulurken özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarını alkışlayarak teşekkür etti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet