Skip Navigation Links

Hatay amatör spor kulüpleri federasyonu tarafnıdan iskenderun da düzenlenen

Ayhan dik ve Hif Hatay temsilcisi Murat Ünal basın mensuplarıyla Köfteci Ramiz de bir araya geldi.

Spor   A+a-

 
Hatay amatör spor kulüpleri federasyonu dan/" target="_blank">tarafnıdan iskenderun da düzenlenen plaj futbolu cumaresi günü başlıyor.30 Ağustos zafer bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan trunuvayla igili olarak Amatör Spor kulüpleri fedarasyonu Genel başkan Yardımcısı Ayhan dik ve Hif Hatay temsilcisi Murat Ünal basın mensuplarıyla Köfteci Ramiz de bir araya geldi.
Düzenlenen toplantıda söz alan amatör Spor kulüpleri federasyonu genel başkan Yardımcısı Ayhan Dik,İSKENDERUN BELEDİYESİ TARAFINDAN 2011 YILINDA YAPILAN ULUSLAR ARASI TURİZM VE KÜLTÜR FESTİVALİNDE DÜZENLENEN PLAJ FUTBOL ŞAMPİYONASINDA ŞAMPİYON OLAN TAKIMIMIZIN TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU TARAFINDAN ALANYA’DA TERTİPLEDİĞİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA ÜÇÜNCÜ OLARAK DERECE YAPMASI İSKENDERUNDA PLAJ FUTBOLUNUN DAHA ÇOK YAYGINLAŞTIRILMASI GEREKTİĞİ KANISINDA OLMAMIZ. AYRICA ÜLKEMİZ İÇİN EN ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZDEN BİRİSİ OLDUĞUNA İNANDIĞIMIZ 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMININDA DAHA ANLAMLI KUTLANMASI İÇİN;
HATAY AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU TARAFINDAN İSKENDERUN BELEDİYESİ SAHİL SPOR KOMPLEKSİNDE BULUNAN PLAJ STADYUMUNDA HATAY İLÇELERİ TARAFINDAN OLUŞTURULAN PLAJ FUTBOL TAKIMLARI ARASINDA OYNANMAK ÜZERE 25-30 AĞUSTOS 2012 TARİHLERİNDE PLAJ FUTBOL ŞAMPİYONASI DÜZENLENECEKTİR.BU ŞAMPİYONANIN DÜZENLENMESİNDE DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SAYIN YUSUF H. CİVELEK VE HATAY AMATÖR SPORKULÜPLERİ FEDERASYON BAŞKANI SAYIN MEHMET ÖZTÜRK İLE BİRLİKTE,
SPONSOR OLARAK DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN;
ŞAMPİYON FİLTRE SAYIN ŞAHAP YILMAZ’A
KÖFTECİ RAMİZ SAYIN METİN YERAL’A ,
NEFİS KURUYEMİŞ SAYIN AHMET YÜCELEN’E,
ŞENÖZLER UNLU MAMÜLLERİ SAYIN MAHMUT ŞENÖZ VE KARDEŞLERİNE,
NECATİBEY TURKCELL SAYIN BURÇAK KIRAÇ’A,
BAL SÜRÜCÜ KURSU SAYIN KAMİL TURAN’A
ŞAHSIM VE TÜM SPOR CAMİASI ADINA TEŞEKÜR EDİYORUM.
PLAJ FUTBOL ŞAMPİYONASITAKIMLARI ARASINDA OYNANACAK OLUP, MÜSABAKALAR DÖRDER TAKIMDAN OLUŞAN İKİ AYRI GRUPTA TEK DEVRELİ LİG USULÜNE GÖRE OYNANACAKTIR. GRUPLARINDA İLK İKİ SIRADA YER ALAN TAKIMLARDAN OLUŞAN DÖRT TAKIM ELEME USULÜNE GÖRE YARI FİNAL, ÜÇÜNCÜLÜK DÖRDÜNCÜLÜK VE FİNAL MÜSABAKALARI OLMAK ÜZERE BEŞ GÜN SÜREYLE TOPLAM 16 MÜSABAKA OYNAYACAKTIR.
MÜSABAKALAR SONUCUNDA; İLK ÜÇ SIRADA YER ALAN TAKIMLARA KUPA VE MADALYA, DÖRDÜNCÜ OLAN TAKIM OYUNCULARINA MADALYA, AYRICA MÜSABAKALARDA GOL KRALI OLAN OYUNCUYA, EN İYİ KALECİYE VE EN İYİ OYUNCUYA ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLECEKTİR.
AYRICA FİNAL ÖNCESİ YARI FİNALE YÜKSELEN DÖRT TAKIM OYUNCULARINA TEKNE GEZİSİ FİNAL GÜNÜ HAVA-İ FİŞEK GÖSTERİSİ YAPILACAKTIR.
Hif Hatay sorumlusu murat ünal ise Türkiye de bir çok il ve ilçe plaj futbolu ile kendi tanıtımlarını yapıyorlar Geçtiğimiz yıl iskenderun olarak gittiğimiz alanyada bizi yenen takımlar binci ve ikinci oldular gerçekten inanılmaz destekler yapılıyor biz de bu bölgenin insanlarının spor’a yönelmesi için elimizden geleni yapıyoruz cumartesi güü başlatacağımız maçların 30 ağustos ta sona edeceğini belirtti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet