Skip Navigation Links

KARAYILAN BELEDİYESPOR 5 KUZUCULU BELEDİYESPOR 1

2010-2011 Futbol sezonu Hatay Süper Amatör Ligi'ne Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan müsabakalarla devam edildi.

Spor   A+a-

567995025071165.jpg" />

2010-2011 Futbol sezonu Hatay Süper Amatör Ligi'ne Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan müsabakalarla devam edildi. Geçen hafta deplasmanda Serinyolspor ile 2-2 berabere kalan Karayılan Belediyespor, kendi sahasında oynadığı müsabakada her iki yarıda atılan gollerle Kuzuculu Belediyespor'u 5-1 mağlup etti.
Karayılan Belediye stadında yapılan ve Hatay Bölgesi Hakemlerinden Mahmut Gülle, Bekir Özçelik ile Metin Ural'ın yönettiği karşılaşmada, Karayılan Belediyespor, müsabakanın 10. dakikasında takım kaptanı Fatih'ingüzel golüyle Kuzuculu Belediyespor karşısında 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın bu sonuçla bitmesi beklenirken, Karayılan Belediyespor, 44. dakikada Mehmet'in attığı golle durumu 2-0 yaptı. Bu gol aynı zamanda da ilk yarının sonucunu belirledi.
Karşılaşmanın ikinci yarısının 53. dakikasında Kuzuculu Belediyespor, Gökhan'ın golüyle farkı bir'e indirdi.
Gelen bu golün ardından Karayılan Belediyespor, Kuzuculu Belediyespor karşısında saha üstünlüğünü tamamıyla lehine çevirdi.
55. Dakikada Mehmet Karayılan Belediyespor adına bir gol daha atarak, durumu 3-1 yaptı.
Müsabakanın 72. dakikasında Şahin, 74. dakikada da takım kaptanı Fatih, attıkları gollerle maçın skorunu belirledi. Karayılan Belediyespor 5- Kuzuculu Belediyespor 1.
Alınan bu sonucun ardından Karayılan Belediyespor, şu ana kadar oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 de beraberlik alarak puanını 10'a çıkarttı.
Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, maçın bitiş düdüğünün ardından elde ettikleri başarıda dolayı Teknik direktör Ali Gülmez ile tüm futbolcuları kutladı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet