Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Yavuz Dezenfektan Kabinini Hizmete Sundu

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Koronavirüsü (Kovid-19) ile ilgili tedbirlerde sınırları zorlamaya devam ediyor.

Başkan Yavuz Dezenfektan Kabinini Hizmete Sundu

Kırıkhan   A+a-

Belediye Meclis üyesi Murat Pado’nun da gayret gösterdiği proje ile Kırıkhan Belediyesi ilk dezenfektan Kabinini üretip hizmete sundu.
Belediye Başkanı Ayhan Yavuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Salgın hastalığın etkisini ilçemizde en asgari seviyede tutmaya çalışıyoruz. Halkımızın sağlığı her şeyden önce gelir. Şehrin muhtelif kesimlerine dezenfeksiyon ürünleri yerleştirdik. Günde 3000-4000 bin civarında maske dağıtıyoruz. Esnafları özendirmek için eldiven dağıtıyoruz. Sık sık uyarılarda bulunuyoruz. Denetimleri sıklaştırıp, salgın nedeniyle alınan önlemlerin yerine getirilmesini sağlıyoruz. Bu çalışmaların dışında kendi imkânlarımız ile dezenfektan kabini ürettik.
Cihazımı ilk kez Kanatlı caddesinde halkımızın hizmetine sunduk. Bu projeyi hazırlayıp üretimde katkı sağlayan Belediye Meclis Üyemiz Murat Pado’ya teşekkür ederim.
Vatandaşlarımız bu cihazın içinden yürüyerek geçerek dezenfekteleri sağlanacak. Hiçbir yan tesiri olmayan bir uygulama. Buradaki amaç virüs salgınını ortadan kaldırmaktır.
Dezenfektan Kabinimizin sayıları arttırıp kalabalık ortamlarda kullanacağız. Semt pazarları önceliğimiz olacaktır.”Dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar