Skip Navigation Links

Gözcüler Belediyespor'dan Yıldız Yağmuru..

Üç futbolcusunu İkinci ligin fırtına ekiplerinden İDÇSpor'a verirken, Üçüncü Ligin fırtına ekiplerinden İskenderunspor 1967'ye de iki futbolcusunu ver

Spor   A+a-

Gözcüler Belediyespor’dan Yıldız Yağmuru..
Uzun yıllar Türkiye’nin çeşitli kulüplerine yıldız yetiştiren Hatay’ın İskenderun ilçesine bağlı Gözcüler Belediyespor, İskenderun’un güzide kulüplerine de yetiştirdiği yıldızlardan verdi.
Üç futbolcusunu İkinci ligin fırtına ekiplerinden İDÇSpor’a verirken, Üçüncü Ligin fırtına ekiplerinden İskenderunspor 1967’ye de iki futbolcusunu verdi.
Gözcüler Belediyespor Başkanı ve Teknik Direktörü Züher Ekenel, İDÇspor ve İskenderunspor 1967 Külüplerine verdikleri yıldız futbolcuların yanı sıra, Ankaragücü altyapısına da 1997 doğumlu Ali Devecioğlu’nu verdiklerini söyledi.
Gözcüler Belediyespor’un yıldız yetiştirmeğe devam edeceğini belirten Züher Ekenel, “İDÇspor’a 1995 doğumlu Uğurcan Akçam, 1996 doğumlu Alper Sürmelioğlu ile 1997 doğumlu Sümer Yıldız’ı verdik.
Aynı zamanda İskenderunspor 1967 kulübüne de 1997 doğumlu Gökhan Yiğit ile yine 1997 doğumlu Emre Avlar’ı verdik. Yetiştirdiğim futbolcularla gurur duyuyoruz ve gelecekte çok önemli yıldızları yetiştireceğimize de inancımız tamdır” dedi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet