Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Milletvekili Şanverdi, Lübnan Milletvekili'nin Çağrısını Yanıtsız Bırakmadı

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, kendisini arayan Lübnan Milletvekili Mohamad Sleiman’ın yardım talebini yanıtsız bırakmadı.

Milletvekili Şanverdi, Lübnan Milletvekili'nin Çağrısını Yanıtsız Bırakmadı

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, kendisini arayan Lübnan Milletvekili Mohamad Sleiman’ın yardım talebini yanıtsız bırakmadı. Milletvekili Sleiman, 37 tır ve şoförünün Irak’ın İbrahim Halil Gümrük Kapısı’nda beklediğini ve Türkiye’den transit girip Mersin’den Lübnan’a gitmek için izin taleplerini iletti.
 
Milletvekili Hüseyin Şanverdi, konuyu hemen Dışişleri Bakanlığı’na ileterek, tırların ve şoförlerinin Türkiye üzerinden transit geçişlerine izin verildiğini söyledi.
 
İzin talebinin olumlu yanıtlanmasının ardınan Lübnan Milletvekili Sleiman, Milletvekili Şanverdi’ye twitter hesabından “Türk hükümetine, Lübnan’a giden Habur geçiş noktasında Irak-Türkiye sınırında kalan Lübnanlı sürücülerin sorununu çözmedeki işbirliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle Milletvekili arkadaşım Milletvekili Hüseyin Şanverdi Büyükelçi Hakan Çakıl’ın bu insani meseleyi çözmelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
 
Milletvekili Şanverdi, Lübnan Milletvekili’nin yazısını “Rica ederiz. Saygıdeğer Milletvekili teşekkürün bizleri onurlandırdı.Bütün dünyayı etkileyen korona virüs olayında tabii ki kardeşliğimizin gereği olarak birbirimizle yardımlaşmak bizler için elzem olan bir sorumluluktur. Türkiye cumhuriyeti devleti ve milleti olarak “İnsanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır.” sözünü yol rehberimiz olarak belirlemişiz. İnsanlara ve insanlığa faydalı işler yapma gayretindeyiz. Bu aşamada sizlere de fayda sağlayabildiysek ne mutlu bizlere..” diyerek cevapladı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar