Skip Navigation Links

Ekmeğimi Böldüm de Yedim! Çocuklar Aç Uyumasın Diye!

Ekmeğimi Böldüm de Yedim!Çocuklar Aç Uyumasın Diye!İşte Milli Duruş, Dayanışma Budur!

Ekmeğimi Böldüm de Yedim! Çocuklar Aç Uyumasın Diye!

Gündem   A+a-

 Ekmeğimi Böldüm de Yedim!
Çocuklar Aç Uyumasın Diye!
İşte Milli Duruş, Dayanışma Budur!
 
 
Türk Milleti, tarihinin her döneminde her sıkıntıyı, zorluğu, doğal afetler ve olağanüstü durumlarda milli dayanışmanın en güzel örneklerini sergileşerek aşıyor.
Hatay’ın yakından tanıdığı, İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alpaslan Ateş, sosyal medya hesaplarından başlattığı ‘Askıda Ekmek’ kampanyasıyla büyük takdir topladı.
Uzun yıllardır Hatay’da bir çok fırında uygulanan Askıda Ekmek kampanyasının daha geniş kitlelere ulaştırılması için çaba sarfeden Doç. Dr Alpaslan Ateş’e toplumun her kesiminden destek geldi.
Tüm Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de ticaretin durduğu, insanların evlerinden çıkamadığı, bir çoğunun da işsiz kaldığı bir dönemde Askıda Ekmek kampanyasının Hatay’ın dört bir yanına ve ordan da Türkiye geneline yayılması için mücadele eden Doçent Doktor Alpaslan Ateş, ekmeğini bölerek paylaşan bir milletin asil evlatlarına düşen en önemli sosyal projeyi de bir kez daha gündeme getirmiş oldu.
Doç Dr Alpaslan Ateş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi: Çocuklar Aç Uyumasın ve Hiç Kimse Ekmeksiz Kalmasın Diyerek İhtiyaç Sahibi Ailelerimiz İçin Askıda Ekmek Geleneğimiz İhtiyacın Varsa Al İmkanın Varsa Destek Ol Diyerek Ramazan Bayramına Kadar Sekiz (8) Noktada Devam Edecek Çok Şükür. Rabbim Hayır Yapanların Hayırlarını Kabul Etsin İnşallah...
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet