Skip Navigation Links

Kartalspor'da 3. Lig Yemini

Hatay Süper Amatör Ligi'ni başarıyla tamamlayan İskenderun Kartalspor, 3. lige çıkmak için yemin etti. Kartalspor yönetimi, Asaşspor maçı sonrasında 3

Spor   A+a-

Hatay Süper Amatör Ligi’ni başarıyla tamamlayan İskenderun Kartalspor, 3. lige çıkmak için yemin etti. Kartalspor yönetimi, Asaşspor maçı sonrasında 3 M Garden Clup’ta yemek verdi. Kulüp Başkanı Sedat Uysal, yöneticiler, Antrenör Can Güven, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi eski Başkanı Bülent Bozdoğan ve maddi destek sağlayan bazı firma temsilcilerinin de hazır bulunduğu yemekte futbolcuların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Yemeğin ardından takım Kaptanı Sinan ve ikinci kaptan, kazandıkları kupayı, Kulüp Başkanı Uysal’a takdim etti. Kaptan Sinan kupayı verirken “Başkanım, biz sizlere 3.lige terfi maçlarına katılacağımız yönünde söz vermiştik. İlk sözümüzü tuttuk. Futbolcular adına, size ve bu kente 3. lige çıkacak sözünü veriyoruz. Biz inançlıyız ve mevcut olan güçlü kadromuzla adımızı 3. lige yazdıracağız” dedi.
Kupayı alan Başkan Uysal da, takıma güvendiğini ve güvenini boşa çıkarmadıkları için tüm futbolculara teşekkür ettiğini ifade ederek “İlk sözünüzü tuttunuz, sizi tebrik ediyorum. İkinci sözünüz olan 3. lige çıkma sözünüzü de aldığım için daha da mutlu oldum. Şimdi büyük bir sorumluluk yüklendiniz. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğinize dair hiçbir şüphem yoktur” diye konuştu.
Başkan Sedat Uysal, İskenderun halkına da çağrıda bulunarak şöyle konuştu. “Biz, ilk sözümüzü yerine getirdik. Çok sevdiğimiz İskenderun’a profesyonel bir takım kazandırmak için çıktığımız bu yolda tüm İskenderunlu futbolseverlerin desteğini bekliyoruz. Siyasetçisiyle, bürokratıyla, işadamıyla, sivil toplum örgütleriyle tüm İskenderun’u arkamızda görmek istiyoruz. Konuşmaların ardından siyah-beyazlı futbolcular, çalan müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet