Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ Belediyesi Zabıta Ekipleri Yoğun Mesaide

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde denetimlerini aralıksız sürdürüyorlar.

Samandağ Belediyesi Zabıta Ekipleri Yoğun Mesaide

Hatay   A+a-

Samandağ Belediyesi Zabıta Ekipleri Yoğun Mesaide
Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde denetimlerini aralıksız sürdürüyorlar. Temizlik, trafik güvenliği ve asayiş denetimlerinin yanı sıra hijyen denetimlerini sıklaştıran Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetimler aralıksız devam ediyor.
Yapılan çalışmalarla ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “ Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, çarşı merkezinde ve diğer Mahallelerimizde denetimler sırasında izin belgesi olmadan ruhsatsız bir şekilde hurdacılık faaliyeti yapan 2 tane araçla alakalı 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun emre aykırı davranış maddesi gereğince haklarında işlem yapılması üzere encümene havalesi yapıldı.
Ayrıca, market denetimleri ile ilgili olarak İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararları gereğince, ilçemizde daha önce denetimlerini yaptığımız marketlerle alakalı şikayet gelmesi üzerine Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz bugün de ilçemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren marketlerde denetimler gerçekleştirerek içeride her bir müşteriye en az 10 m2 alan olacak şekilde içeriye müşteri alınması, kasiyerlerin maskeli ve eldivenli olması ve içerideki meyve ve sebzelerin poşetlenerek satışa sunulması konusunda denetimler gerçekleştirdiler.
Hijyen ve temizlik ile alakalı mahallelerimizde vatandaşların gelişigüzel sokağa attığı molozlar ile alakalı vatandaşlara tebliğatlar yapıldı. Tebliğatlara uymayan vatandaşlarımıza cezai işlem uygulanacaktır. Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı işbirliği ile Uzunbağ ve Değirmenbaşı Mahallelerinde ana yollar dezenfekte edildi. Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” İfadelerine yer verdi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş