Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ Belediyesi Ücretsiz Maske Dağıtımına Başladı

Samandağ Belediyesi tarafından koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, bugünden itibaren maske dağıtımına başlandı.

Samandağ Belediyesi Ücretsiz Maske Dağıtımına Başladı

Yerel   A+a-

 Belirlenen dağıtım noktaları olan Hz. Hıdır Türbesi, Deniz -Cevlik yol ayırımı, Abdullah Cömert Parkı, Belediye Zabıta noktası, İş Bankası önü, Tekebaşı Zabıta noktası, Sutaşı Işıklar ve Tomruksuyu yol çatısının yanı sıra Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin farklı noktalarda maske dağıtımı yapılıyor.
Maske takma zorunluluğu getirilen ulaşım araçları ve marketlerde maske dağıtımı yapan Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda bilgilendirme yaparak uyarılarda bulunuyorlar.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz tarafından yapılan açıklamada;'' İhtiyaç duyulan alanlarda kullanılmak üzere Hz. Hıdır Türbesi, Deniz -Cevlik yol ayırımı, Abdullah Cömert Parkı, Belediye Zabıta noktası, İş Bankası önü, Tekebaşı Zabıta noktası, Sutaşı Işıklar ve Tomruksuyu yol çatısında maske dağıtımına başladık.
Belediyemizin bütün imkanlarını halkımızın sağlığı için kullanmaktan asla geri durmayacak düzenli olarak maske dağıtımını sürdüreceğiz.
Vatandaşlarımızdan kendilerinin ve ailelerinin sağlığı için kurallara uymaları ve topluma açık alanlarda maskelerini mutlaka takmalarını rica ediyoruz." ifadelerine yer verildi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar