Skip Navigation Links

Tedbirlerimizi Elden Bırakmayalım

Fatih Tosyalı ve yönetimimize teşekkür ediyoruz' dedi.

Tedbirlerimizi Elden Bırakmayalım

Spor   A+a-

Tedbirlerimizi Elden Bırakmayalım
Genç Teknik Direktör Murat Kurt, "Moral ve Motivasyonumuzu yüksek tutmamızda yardımcı olan Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ve yönetimimize teşekkür ediyoruz" dedi.
İSKENDERUN SPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MURAT KURT, GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU...
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor Genç Teknik Direktörü Murat Kurt, "ligler ara verilmesinin ardından Moral ve Motivasyonumuzu yüksek tutmamızda yardımcı olan Belediye Başkanımız Fatih Tosyalı ve yönetimimize teşekkür ediyoruz" dedi.
Turuncu Mavili ekip İskenderun Spor Teknik Direktörü Murat Kurt'un açıklamalarını aynen yayınlıyoruz.
"Türkiye Futbol Federasyonu ,Corona Virüs salgını nedeniyle Türkiye profesyonel futbol liglerinin en erken Haziran ayı başında yeniden başlayabileceğini açıkladı. Bizlerde İskenderunspor olarak bu süreci yakından takip etmekteyiz..Bu süreçte futbolcularımıza evde yapacakları bireysel çalışmalarla alakalı antrenman programlarını gönderdik ve bu çalışmaların takibini yapıyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı ve yönetimimizde takımın moral ve motivasyonunu yüksek tutma anlamında Teknik heyet olarak bizimle ve futbolcularımızla sürekli iletişim halindeler. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza bu özverili davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum ... İskenderunspor camiası olarak gelişebilecek her türlü duruma karşı hazırlıklarımızı yapıyoruz. Futbol federasyonunun süreç ilerledikçe alacağı kararı bekleyip göreceğiz . Tüm dünyayı ve ülkemizi sıkıntıya sokan bu süreci hep birlikte kenetlenerek en kısa zamanda geride bırakacağımıza ve herkesin normal hayatına en kısa zamanda döneceğine inancım tamdır.
Yeterki devlet büyüklerimizin ve yetkililerin bizlere söylediği tavsiyelere uyalım ve tedbiri elden bırakmayalım" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet