Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’un Vefası Bir Başka Oluyor…

Arsuz’un Vefası Bir Başka Oluyor…

 Arsuz’un Vefası Bir Başka Oluyor…

Arsuz   A+a-

İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliği'nin talimatları doğrultusunda Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın ilgili ve yetkili kurumlar ile işbirliği ve koordinasyonuyla oluşturulan "Arsuz Vefa Sosyal Destek Grubu" devletimizin merhameti ve gönüllerindeki ahde vefayla 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları nedeniyle ikametinden ayrılması kısıtlanan kıymetli vatandaşlarımıza 7/24 hizmet etmeye devam ediyor.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın üzerinde titizlikle durduğu, 24 saat esasına göre çalışan Vefa Sosyal Destek Grubu, ikametinden ayrılması kısıtlanan vatandaşlarda büyük bir memnuniyet yarattı.
Yerleşim yerlerinin dağınık olması, banka imkanı ve çarşı olanağı daha kısıtlı olan Arsuz’da Vefa Sosyal Destek Grubu’nun yaptığı çalışmalar daha büyük bir önem kazanırken, hizmet alan vatandaşların duası ise yardımcı olan polisleri duygulandırıyor.
Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlıkları nedeniyle evinden ayrılması kısıtlanan vatandaşlarımızın maaşları ilgili bankadan çekilmek suretiyle, ikametlerine götürülerek, kendilerine elden teslim ediliyor.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar