Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TÜFAD'dan Can Güven'e Fedakarlık Plaketi

İskenderunspor 1967 Teknik Sorumlusu Can Güven'e TÜFAD Hatay Şubesi tarafından fedakârlık plaketi verildi.

Spor   A+a-

TÜFAD’dan Can Güven’e Fedakarlık Plaketi
 
İskenderunspor 1967 Teknik Sorumlusu Can Güven’e TÜFAD Hatay Şubesi tarafından fedakârlık plaketi verildi.
İskenderunspor 1967- Orhangazi maçı öncesinde 5 Temmuz Stadı’nda taraftarların önünde Tüfad Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen ve amatör spor kulüpleri federasyonu ikinci Başkanı ve aynı zamanda İskenderunspor 1967 Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Dik de plaket töreninde hazır bulundu.
Bugüne kadar hiç ara vermeden 8 yıldır görev yapan ve aynı zamanda fedakar ve özveri ile çalışan Teknik Sorumlu Can Güven’e teşekkür plaketi takdim etti.
“Bugüne kadar imkansızlıklarla dolu bir sezonu başarılı ve fedakarca çalışmanızdan dolayı sizlere teşekküre teşekkür ediyorum diyen Düzen bundan sonraki başarılarınızın devamını diliyorum” açıklamasını yaptı.
İskenderunspor Teknik Sorumlusu Can Güven ise “nihayet bizlerin emeklerini görenler de oldu. Gerçekten çok teşekkür ediyorum bizler kısıtlı imkanlar dahilinde memleketimizin takımına sahip çıkmaya ve futbolcu kardeşlerimizle birlikte bu takımı en iyi yere getirmeye çalışıyoruz. Bundan dolayı vermiş olduğunuz bu plaketin bizlerde anlamı çok büyük bunu ben Can Güven olarak değil teknik ekibim ve futbolcularım adına birlikte alıyorum” açıklamasını yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş