Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas'ta Gönüllü Kadınlar Günlük 400 Adet Maske Üretiyor

maske ve önlük ihtiyacını karşılamak için Halk Eğitim Merkezi'nde üretime başladı

Payas'ta Gönüllü Kadınlar Günlük 400 Adet Maske Üretiyor

Hatay   A+a-

Payas'ta Gönüllü Kadınlar Günlük 400 Adet Maske Üretiyor
Kaymakamlık, ilçede sağlık ve güvenlik personeli ile kurum, kuruluşların maske ve önlük ihtiyacını karşılamak için Halk Eğitim Merkezi'nde üretime başladı
 
Payas İlçe Kaymakamlığı, sağlık çalışanları ve ve güvenlik güçlerinin ihtiyacını karşılamak amacıyla Halk Eğitim Merkezi'nde maske üretimine başladı.
12 Kadın tarafından günlük 400 adet üretilen maskeler, ilk etapta sağlık personeli ve güvenlik güçlerine dağıtılıyor. Yapılan maskeler anti bakteriyel özelliği ile yıkanarak çok kullanım özelliği taşıyor.
Payas Kaymakamı Polat Kara, ilçedeki kurum ve kuruluşların maske ve önlük ihtiyacını karşılayacaklarını belirterek, "Halk Eğitim Merkezinde 12 gönüllü kursiyerimiz tarafından atölyemizde maske üretimi yapmaya başlandı. Şuan günlük olarak 400 maske üretilmektedir. Üretilen bu maskeler ilk etapta ilçemizde bulunan sağlık çalışanlarımıza ve güvenlik güçlerimiz dağıtılacak. Aralıksız bir şekilde devam edecek maske üretimiyle talep oldukça ilçemizde bulunan kurum ve kuruluşlarımızın da ihtiyacını karşılayacağız" dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş