Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB İhtiyaç Sahiplerini Yalnız Bırakmadı...

Hatay Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü vatandaşlara

HBB İhtiyaç Sahiplerini Yalnız Bırakmadı...

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 65 yaş üstü vatandaşlara içinde temel gıda malzemelerinin bulunduğu erzak kolileri dağıtıyor, ihtiyacı olana market ve manavdan alışveriş yapıyor.
 
Büyükşehir ekipleri, 7/24 dezenfekte çalışmalarına devam ederken, vatandaşların da yardımına koşuyor. Eve yardım alan vatandaşlar, uygulamadan memnuniyetini dile getirdi.
 
HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda ilçede yaşayan ileri yaştaki sakinlerini korumak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, büyüklerimizin dışarıya çıkmalarına gerek olmadığını söyledi.
 
Cantürk, “İhtiyaç ve taleplerini öğrenmek için 60 yaş üstü komşularımızla iletişime geçiyoruz. Hareket kısıtlılığı olan yaşlılarımızın ulaşım, sağlık ve evde bakım ihtiyaçlarını da yine imkanlarımız ölçüsünde gidermeye çalışıyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu zor günlerde her adımda, büyüklerimizin yanında olmayı sürdürecek” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş