Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Belediyesi'nden 'Plaj' Açıklaması

Arsuz Belediyesi tarafından, 24.03.2020 Salı günü yerel basında ve sosyal medyada yer alan arsuzda “Corona Fırsatçılığı” haberine yönelik bir açıklama

Arsuz Belediyesi'nden 'Plaj' Açıklaması

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediyesi tarafından, 24.03.2020 Salı günü yerel basında ve sosyal medyada yer alan Arsuzda “Corona Fırsatçılığı” haberine yönelik bir açıklama yayımladı.
Arsuz Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “ Alakop mıntıkası 3623 numaralı TCDD’ye ait parsel üzerinde DOĞAKA Ajansı desteği ile yapılmış olan Gül Plajı Projesi kapsamında ihale edilmiş WC, Büfe ve gölgeliklerin ön kısmında, ihaleyi almış olan firma tarafından yapılmakta olan platform, belediyemiz zabıta ekiplerimizce durdurulmuştur.
Konu hakkında yapılan incelemede; söz konusu alanda Plaj Tesisi için gerekli duş, ayak yıkama, şezlong alanı için demir platform yapıldığı anlaşılmıştır. İlgili firmaya, kıyı kanununun uygulama yönetmeliğinin 13. Maddesinde belirtilmiş olan sabit olmayan duş, gölgelik, soyunma kabini için kıyı kanunu ve yönetmeliğine uygun olarak proje kapsamında yapılması, diğer hususlarla alakalı olarak gerekli yasal işlemlerin yapılacağı bildirilmiş olup, yapılmak istenilen duş, ayak yıkama, gölgelik için hali hazırda çevre ve şehircilik il müdürlüğünden gerekli görüş alınmadığından belediyemiz ve ilgili işletmeci tarafından sökülmüştür. Konunun ilgili kıyı kanunu ve yönetmeliklerine uygun olarak izin alınması ve takibinin yapılması belediyemizce titizlikle gerçekleştirilecektir,” ifadeleri yer aldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar