Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Evde Hayat Var' Çağrısına Ekincilerden Destek

EKİNCİLER DEMİR ÇELİK, ÇALIŞANLARININ SAĞLIĞINI GÜVENCE ALTINA ALMA KONUSUNDA EN ÜST DÜZEYDE HASSASİYET GÖSTEREREK ÜRETİME ARA VERME KARARI ALDI.

'Evde Hayat Var' Çağrısına Ekincilerden Destek

Ekonomi   A+a-

 
 
Ekinciler Demir ve Çelik San. A.Ş. İcra Kurulu Başkanı  Haluk EKİNCİ, “Ekinciler Holding olarak, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına almış olan korona virüs (COVID-19) salgını nedeniyle, çalışanlarımızın sağlığını korumaya yönelik tedbirler kapsamında, başta EKİNCİLER DEMİR ÇELİK SAN. A.Ş. olmak üzere, 26 Mart tarihinden başlamak üzere, kademeli olarak tüm şirket ve ünitelerimizde, üretime ara verme kararı aldık” dedi.
 
 Ekinci, “Bu, şirketler, çalışanlar ve devletimiz tarafından, güç birliği içerisinde yönetilmesi gereken bir süreçtir. Sağlık Bakanlığının kamuoyuna duyurduğu korona virüsün yayılmaması yönündeki tavsiyeleri de dikkate alınarak, toplumsal sorumluluklarımız çerçevesinde, bizde EKİNCİLER olarak, zorda olsa bu kararı almayı uygun gördük. Bu süreçte hiçbir çalışanımız işten çıkarılmayacaktır. Hep beraber omuz omuza vererek en kısa sürede bu zor süreçten çıkacağımıza inanıyorum.” Dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş