Skip Navigation Links

Başkan Fatih Tosyalı Seferberlik Başlattı

İskenderun’da Caddeler Dezenfektan’la Yıkanıyor

Başkan Fatih Tosyalı Seferberlik Başlattı Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bugüne kadar taviz vermeden devam ettirdiği tüm mahallelerde genel temizlik çalışmalarına, Koronavirüs’le mücadele kapsamında tüm mahallelerde caddeleri dezenfektanla yıkama seferberliği başlattı.
İskenderun Bekbele ve Denizciler Mahalleleri’nde vatandaşların yoğun olarak kullandıkları güzergahları dezenfektanlı su ile yıkayan İskenderun Belediyesi ekipleri, çalışmalarına ilçenin 45 mahallesinde devam edecek.
 
Başkan Fatih Tosyalı yaptığı açıklamada, halk sağlığı için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ve çalışmalarının aralıksız süreceğini belirterek şöyle dedi: Vatandaşımızın sağlığı ve güveni için Koronavirüse karşı dezenfekte işlemlerimize her gün devam ediyoruz.
Sokaklarımızı ve caddelerimizi vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı bölgeleri dezenfekte ediyoruz.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Bekbele ve Denizciler Mahallelerimiz’de dezenfeksiyon çalışması yaptı. Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki çalışmalar yağmur nedeniyle yağışın bitmesi halinde yapılacak. Dezenfeksiyon çalışmalarımız farklı bölgelerde artarak devam edecek. Tüm halkımıza bu süreçte bizlere verdikleri destek, sabır ve anlayışları için teşekkür ediyoruz. Sadece evde kalsınlar. Koronavirüs’le mücadeleyi birlikte kazanacağız” dedi.
Başkan Fatih Tosyalı Seferberlik Başlattı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet