Skip Navigation Links

Hatayspor 1 Puandan memnun değil

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Hatayspor, dün Araklıspor ile deplasmanda yaptığı maçta golsüz berabere kalarak kazanılan 1 puana sevinemedi.

Spor   A+a-

Hatayspor%20B.jpg" alt="" />
 
Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Hatayspor, dün Araklıspor ile deplasmanda yaptığı maçta golsüz berabere kalarak kazanılan 1 puana sevinemedi.
 Hatayspor teknik direktörü İsmail Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Araklıspor karşısında maç boyunca oyunun üstünlüğünü ellerinde tutuklarını, ancak gol yollarında futbolcuların beceriksiz davrandıklarını söyledi.
Araklıspor maçından 3 puan almaları gerektiğini belirten Batur, şöyle devam etti:
''Deplasmanda oynamamıza rağmen, rakibe oranla üstünlüğü elimizden bırakmadık. Direkten dönen toplarımız vardı. Kaleciyle bire bir kaldığımız pozisyonları değerlendiremedik. 5 net gol kaçırdık, kazanmamız gereken maçta 1 puana razı olduk. Rakiplerimiz bize karşı sert ve hırçın oynuyor. Bu da Hatayspor'un köklü bir kulüp olmasından kaynaklanıyor. Buna rağmen mücadele açısından takımın genelinden memnunum. Her maçta eksiklerimizi görerek bunları gidermeye çalışıyoruz. Hedefi olan takımız. Bu nedenle deplasmandan da galibiyetle dönmeliyiz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum.''
Batur, 18 Eylül Pazar günü sahalarında Anadolu Üsküdar 1908 takımıyla karşılaşacaklarını, Mustafa'nın cezalı, Ömer ile Mehmet Taş'ın sakat olduğunu belirterek, ''Hiçbir mazerete sığınmadan sahamızda 3 puan dışında sonuç düşünemiyoruz'' diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet