Skip Navigation Links

Kaybolan Gençlik Adlı Oyun Atatürk Anıtında Sahnelendi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakfının Mobil Tiyatro aracı ile İskenderun Dumlupınar Bayan futbol takımı moral gecesi etkinlik

Gündem   A+a-

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakfının Mobil Tiyatro aracı ile İskenderun Dumlupınar Bayan futbol takımı moral gecesi etkinliklerinde sahnelenen oyunu Atatürk Anıtında 1000’e yakın kişi izledi.

30 Mayıs 2010 Pazar akşamı Atatürk anıtında sahnelenen oyunu İTSO VAKFI Yönetim Kurulu Başkanı Garip Şandır ve Yönetim Kurulu üyeleri ile vatandaşlar büyük bir merakla seyretti. Katılımın yoğun olduğu tiyatro gösterisini yaklaşık 1000 kişi seyrederek beklide birçoğu ilk defa bir tiyatro gösterisi izledi.

Gösteri Sanatları Merkezi İskenderun Şehir Tiyatrosu oyuncularından Hüseyin Sayın,Çetin Yıldırım,Mehmet Tocan,Oktay Sarıbay ,Seval Acar,Melike Oral’ın sahnelediği ve parçalanmaya yüz tutmuş bir ailenin gençlerinin alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklara nasıl bulaştığı ve aile fertlerinin düştüğü zor durumların anlatıldığı oyun büyük beğeni topladı. Oyunun bir bölümünde İTSO Genel Sekreteri Halil İbrahim KOCADÖLÜ konuk oyuncu olarak evin genç kızının öğretmeni rolünde oyuna dâhil olarak gençlerin düştüğü kötü alışkanlıklardan haberdar etmek için evlerini ziyaret etmesi ve aile büyüklerine nasihat ederek gençlerimize hep beraber sahip çıkıp gençlerimizin kötü alışkanlılardan uzak durmalarını bu eroin kullanarak gençlerin aynı zamanda terör örgütü pkk’ya yardım ettiğini çünkü bu tür illetleri onların pazarladığı gibi mesajlar vererek gösterisini bitirdi. Halil İbrahim Kocadölü sahneye çıkınca vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaştı ve oyun esnasında verdiği mesajlarla uzun süre alkışlandı.

Zaman zaman izleyicilerin duygulandığı bazen de güldüğü ama topluma mesajın net olarak verildiği oyun Türk Aile yapısının korunması için aile büyüklerine ve gençlere çok önemli mesajlar verdi.

Tiyatro gösterisinden sonra moral gecesi etkinliklerinde eğlenen Dumlupınar Sporlu Bayan futbolcular unutulmaz bir gece yaşadı. Bayan futbolcuların yoğun isteğiyle Kulüp Başkanı Halil İbrahim KOCADÖLÜ’ de eğlencelerine katılarak kızlarla birlikte eğlendi.

İskenderun Dumlupınar Spor Bayan futbol takımı 12 Haziran 2010’da Kuşadası’na giderek Play-Off maçlarına çıkacak. Bu maçlar öncesinde Kulüp Başkanı Halil İbrahim KOCADÖLÜ’nün kızlarımıza hediyesi olan bu gecede moral depolayan bayan futbolcularımız maçlara hazırlıklarına devam ederek Bayan futbolunda 2.Ligde mücadele etmek için çabalayacaklar.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet