Skip Navigation Links

Dörtyol'da 'Vefa Sosyal Destek Grubu' Oluşturularak Faaliyete Başladı

Dörtyol ilçesinde Kaymakamlıkça ' Vefa Sosyal Destek Grubu' oluşturuldu.

Dörtyol'da 'Vefa Sosyal Destek Grubu' Oluşturularak Faaliyete Başladı

Dörtyol   A+a-

 Dörtyol ilçesinde Kaymakamlıkça " Vefa Sosyal Destek Grubu" oluşturuldu.
İçişleri Bakanlığınca yayınlanan 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara "sokağa çıkma yasağı" genelgesi doğrultusunda Dörtyol Kaymakamlığınca "Vefa Sosyal Destek Grubu" oluşturuldu.
Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak başkanlığında Belediye, Emniyet, Jandarma,Sağlık, Sosyal Hizmetler, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYD) , kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, Oda ve STK temsilcilerinin katılımıyla oluşturulan Dörtyol Vefa Sosyal Destek Grubu, ilçe genelinde 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların kendilerine yardımcı olacak kimsesi olmayanların sağlık başta olmak üzere temel ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda gerekli tedbiri alınması yönünde karar aldı.
Kaymakam Murat Bulacak, 24 saat esasına göre hizmet verecek olan kurulda 5 hizmet aracı ile yeterli personel bulundurulduğunu ihtiyaçları olan söz konusu vatandaşlarımızın taleplerine cevap vermek için çalışmalara başlandığını belirtti.
65 yaş üstü ve Kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların 112,155,156 gibi ve Dörtyol Belediyesinde oluşturulan 4447712 gibi çağrı merkezini de aramaları halinde görevli personellerin konuya müdahil olacaklarını sözlerine ekledi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet