Skip Navigation Links

'Vefa Sosyal Destek Grubundan Yaşlılarımıza Eve Hizmet Atağı'

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden' in koordinasyonuyla İlçemizde 65 yaş ve üzeri ile

'Vefa Sosyal Destek Grubundan Yaşlılarımıza Eve Hizmet Atağı'

Gündem   A+a-

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden' in koordinasyonuyla İlçemizde 65 yaş ve üzeri ile
kronik hastalıkları olan vatandaşlarımıza eksik ve ihtiyaçlarını evlerine teslim etmek amacıyla oluşturulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" bugün itibariyle etkin bir şekilde hizmet vermektedir.
 
Dünya genelinde yaygınlaşan "Korona Virüsü (Covid-19) Salgını" ile ilgili mücadeleye yönelik alınan tedbirler kapsamında; Geleceğimize ışık tutan ve en değerli varlıklarımız olan 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı (KOAH, Astım, Kalp, Damar, Hipertansiyon, Böbrek, Karaciğer v. b.) bulunan vatandaşlarımız için Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliği tarafından alınan karar gereğince 21 Mart 2020 tarihi ve saat: 24.00 itibariyle "Sokağa Çıkma Yasağı" getirilmiştir.
 
Herhangi bir ihtiyaç durumu oluşması halinde "ALO 112 - 155 - 156" hızlı iletişim numaraları arandığında Kaymakamlığımızın uhdesindeki "Vefa Sosyal Destek Grubu"tarafından yardımcı olunacaktır.
 
Alınan tedbir ve kararlara uyulması konusunda çevremizdeki yaşlılarımıza sevgi, sabır, şefkat ve merhamet çerçevesinde onları incitmeden mevcut durumun hassasiyetine dikkat çekerek, bilgilenmesini sağlayalım.
 
Devlet erkanımız tarafından sağlığımıza yönelik alınan tedbir ve kararlara uyulmasının elzem bir vatandaşlık görevi olduğunu vurgulayarak, söz konusu yasaklara uymayanlar hakkında 3.150 TL idari para cezası uygulanacağını ve TCK'nın 195.Maddesi gereğince Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulacağını önemle hatırlatırız.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet