Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Yavuz Tedbirde Sınır Tanımadı ve Maske Üretimi Başlattı

Başkan Yavuz Tedbirde Sınır Tanımadı ve Maske Üretimi Başlattı

Başkan Yavuz Tedbirde Sınır Tanımadı ve Maske Üretimi Başlattı

Kırıkhan   A+a-

 Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, dünyada hızla yayılan yeni tip Koronavirüs (Kovid- 19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında, piyasanın da ihtiyacı olacağını öngörerek Kırıkhan’da maske üretimi başlattı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “Vakanın ilk olarak Çin’de duyulmasının ardından büyük bir ileri görüşlülükle daha o günlerde tedbir almak için talimat veren Dünya Liderimizin bütün Bakanlıklarımızla birlikte Özel Bilim Ekibi kurarak almış olduğu tedbirler ile Ülke ve Millet olarak yok denecek kadar az bir oranda bu Vakayı yaşıyoruz. 120 Dünya ülkelerinde ki Ölen insan sayısı, bu illete yakalanan insan sayısı ile Ülkemizi kıyasladığımız da durum apaçık ortadadır.
“SİZİN SAĞLIĞINIZ VE CANINIZ BİZİM İÇİN HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİDİR.”
Tedbirlerimizi bir üst seviyeye çıkartabilme adına, üretim anlamındaki teçhizatta eksiklikleri tamamlayarak Maske üretimini başlattık.
Yapacağımız seri üretimlerimiz ile bütün hemşerilerimizin taleplerini karşılayabilecek düzeyde üretim kapasitesine sahibiz Elhamdülillah.
Bizler elimizden gelenin fazlasını yaparak siz değerli hemşerilerimizin sağlığı ve canı için hizmet vermeye çalışıyoruz. Ancak her zaman olduğu gibi Devlet ve Millet dayanışması ile yani hep birlikte 14 kuralına uyarak bu illeti en kısa sürede el ele, gönül gönüle atlatacağız inşallah.” Dedi.
 
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş