Skip Navigation Links

DÖRTYOL BELEDİYE SPOR KONGRESİ ERTELENDİ

Cumartesi günü Dörtyol Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Dörtyol Belediye Spor'un olağan üstü kongresi salt çoğunluğun sağlanamaması nedeniyl

Spor   A+a-

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Cumartesi günü Dörtyol Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen Dörtyol Belediye Spor’un olağan üstü kongresi salt çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 25 Temmuz 2009 Cumartesi günü saat 10;00’a ertelendi. Cumartesi günü saat 10;00’da başlayan kongreye Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, MHP Meclis Üyesi Hasan Yılmaz, Dörtyol Belediye Spor Kulübü Yöneticileri ve 30 a yakın üye katıldı. Dörtyol Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kenen Pekgürler tarafından yapılan yoklamada 101 kayıtlı üyesi bulunan Dörtyol Belediye Spor Kulübü’nün kongreye sadece 30 üyesinin katıldığını belirtti. Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin yaptığı açıklamada genel kurulun yapılabilmesi için yeterli çoğunluğun sağlanamadığını, bu nedenle kongrenin 25 Temmuz 2009 Cumartesi günü saat 10;00’da mevcut çoğunlukla yapılacağını, bu nedenle ileri bir tarihe atılmış olduğunu belirtti.
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin saat 11;00’e kadar çoğunluğun sağlanabilmesi ihtimaliyle beklemek istediklerini belirttikten sonra yaptığı açıklamada; “Daha önceki bir buçuk yıllık belediye başkanlığım döneminde Dörtyol Spor Kulübünün Başkanlığını ben üstlenmemiştim. Önceki belediye başkanımız Hacı Bayram Türkoğlu bu görevini 2004 yılına kadar sürdürmüş, yapılan seçimlerin ardından kongresini yapan kulüp başkanlık görevini Bilgehan Aksoy’a vermişti. Bugün bu kongrede Bilgehan Beyin’de aramızda olmasını arzu ederdik. Şehir dışında olduğunu gerekçe göstererek katılmamıştır. İnşallah haftaya yapılacak olan kongrede kendisini de aramızda görürüz. Az öncede hatırlattığım gibi bu demokratik bir yarıştır. Eğer aday olurlarsa ve göreve devam etmek isterlerse, buda kabul görürse bizim açımızdan hiçbir mahsuru yoktur. Kulübün bütün üyelerini bire bir tanıyorum. Hepsiyle de uyum içinde çalışacağımıza inanıyorum. Yapılacak olan kongrenin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını, ilçemizin sportif alanlardaki başarılarını arttırmasını temenni ediyorum.” dedi. Dörtyol Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Dağlıoğlu’da bir konuşma yaparak; “Yeni oluşturulacak yönetim için bazı isimler önerildi. Tüzük gereği bu isimlerin kulübe henüz üye olmadıklarından yönetime giremeyecek. Fakat bir gerçek var ki, bu kulüp yıllardır bir kaç sporseverin gönüllü katkılarıyla bu günlere gelmiştir. Özellikle maçlarda yönetim kurulu üyelerini göremiyoruz. Sadece kâğıt üzerinde yönetim kurulu üyesi olmak bu kulübe bir şey kazandırmıyor. Yönetim kurulu üyeleri elini taşın altına koyacak kişilerden oluşturulmalı. Mevcut yapıyla hiçbir yere varılamayacağı açık ve nettir. Yönetim Kurulu üyeleri maddi olarak katkı sunmadıkları gibi sporcular onların manevi desteklerini dahi yanlarında görememektedir. Eğer yönetim mevcut şekliyle kalacaksa biz bu işin içinde yer almayacağız. Bu güne kadar verdiğimiz maddi ve manevi destek bundan sonrada sürecektir. Biz sporu seviyor, sporcularımızın yeşil sahalarda olmasından büyük haz duyuyoruz. Ama kayıtsız kalan bir yönetimle yola devam etmekte istemiyoruz” dedi. Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin’de Dağlıoğlu’na hak vererek; “Bende bir meclis üyemizin yönetimde yer almasını istedim. Ama dediğiniz gibi kulübün tüzüğü buna müsaade etmiyor. Yapacağımız genel kurulda birde tüzük değişikliği yapalım” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet