Skip Navigation Links

Tepe Mahallelerinde huzur-güven denetimi…

İskenderun'da Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş, Narkotik, Çevik Kuvvet ve Yunus ekiplerinin katıldığı huzur-güvenlik denetimleri sürüyor.

Tepe Mahallelerinde huzur-güven denetimi…Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ilçesinde tepe mahallelerine yönelik Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş, Narkotik, Çevik Kuvvet ve Yunus ekiplerinin katıldığı huzur-güvenlik denetimleri sürüyor.
 
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün çeşitli birimlerinden çok sayıda polis Buluttepe Mahallesi’nden başlayarak, birkaç grup halinde narkotik köpekleriyle birlikte güven uygulaması yaptı.
Uyuşturucu satıcılarının yuvalanmasından, özellikle gençleri zehirlemesinden şikâyet edilen bölgede işi sıkı tutan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zaman zaman gerçekleştirdiği tarama çalışmalarıyla suç unsurlarını çökertme mücadelesi özellikle anne-babalar ile aileleri memnun ediyor.
Başta İlçe Emniyet Müdürü olmak üzere tüm polislere çalışmalarından dolayı teşekkür eden vatandaşlar, çocuklarının bu zehrin ve ticaretini yapanların kıskacından uzaklaştığını söylediler.
Bu arada vatandaşların can ve mal güvenliğine karşı önemli fedakârlıklarla çalışan polisler, sokakta şüpheli görülen kişiler üzerinde üst araması ve kimlik bilgileri kontrolleri yaptı. Emniyet güçleri tepe mahallelerinin her noktasını narkotik köpekleriyle birlikte özellikle uyuşturucu konusunda cadde, sokak ve hizbe yerlerde araştırmalar yaptı.
Emniyet yetkilileri, vatandaşın can ve mal güvenliği konusunda suç unsurlarıyla mücadele amacıyla şehir genelinde Huzur-güven denetimleri uygulamalarının aralıksız devam edeceğini bildirdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Tepe Mahallelerinde huzur-güven denetimi… videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet