Skip Navigation Links

Hüdamar Sadece Bütçenizi Değil Sağlığınızı da Düşünüyor…

Hüdamar Sadece Bütçenizi Değil Sağlığınızı da Düşünüyor…

Hüdamar Sadece Bütçenizi Değil Sağlığınızı da Düşünüyor… Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun ve Arsuz’da en çok tercih edilen süpermarket zincirlerinden Hüdamar Süpermarket, İskenderun ve Arsuz’daki tüm şubelerinde Koronavirüs’e karşı dezenfektanla ilaçlama yaptırdı.
Müşterilerinin sağlığını düşünen Hüdamar Süpermarketler Zinciri, İskenderun’da Pirireis, Mustafa kemal ve Yenişehir Mahalleleri ile Arsuz’da Şarkkonak ve Nardüzü Mahalle Şubelerinde ilaçlama yaptırdı.
Market arabalarının da dezenfekte edildiği Hüdamar Süpermarketler’de, tüm reyonlar, raflar da dezenfektanlarla temizlendi.
Vatandaşların günlük ve haftalık ihtiyaçları için süpermarketlerde fazla zaman geçirdiklerini belirten Hüdamar Süpermarket yetkilileri, “Yıllardır bizi aileleri olarak gören, marketimizin konseptini ve fiyatlarını her zaman takdir eden dostlarımıza karşı ciddi sorumluluğumuz olduğunu biliyoruz. En uygun fiyat politikamızla bütçelerini düşündüğümüz gibi, aynı şekilde sağlıklarını da düşünmek durumundayız. Herkese sağlıklı günler dilerken, virüs salgınının en yakın zamanda sona ermesini diliyoruz” dediler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hüdamar Sadece Bütçenizi Değil Sağlığınızı da Düşünüyor…  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet