Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyesi'nde Acil Eylem Planı

İskenderun Belediyesi koronavirüs önleme ve tedbir çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

İskenderun Belediyesi'nde Acil Eylem Planı

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi koronavirüs önleme ve tedbir çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkan yardımcıları ve ilgili tüm birim müdürleriyle bir araya gelerek virüse karşı alınacak tedbirleri artırmak, daha etkili ve koordineli çalışmak için bir toplantı gerçekleştirdi.
Belediye encümen salonunda düzenlenen toplantı hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm Dünyayı etkisi altına alan yeni koronavirüs salgınının ülkemizde de görülmesinin ardından İskenderun Belediyesi olarak tedbirleri arttırdık. Başkan yardımcıları ve ilgili tüm birim müdürlerimiz ile bir araya gelerek ilçe genelinde virüse karşı alınacak önlem ve tedbirler ile yapılmakta olan ve yapılacak çalışmaları ele aldık ” dedi.
İSKENDERUN’UN DÖRT BİR YANINDA TEMİZLİK VE HİJYEN ÇALIŞMASI
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İlçe genelinde, ortak kullanım alanlarında ilaçlama ve dezenfekte arttırıldı. Özel kıyafetli personellerimiz tarafından yapılan farklı bölgelerde detaylı temizlik işlemlerinin ardından, püskürtme yöntemiyle de ilaçlama yapılıyor. Devletimiz her türlü önlemi almış durumda. Bizler de İskenderun Belediyesi olarak ilgili kurumlarla koordinasyon halinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız devletin ve ilgili bakanlıkların açıklamaları dışında hiçbir şeye itibar etmesin ” şeklinde konuştu.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar