Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Çocuk Parkları Dezenfekte Ediliyor

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Çocuk Parkları Dezenfekte Ediliyor

Çocuk Parkları Dezenfekte EdiliyorWeb
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelindeki çocuk oyun parklarında temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yapıldığını belirtti.
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri koronavirüs önleme ve tedbir çalışmaları kapsamında ilçe genelinde dezenfekte ve hijyen çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Yapılmakta olan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından rutin olarak yapılan dezenfekte çalışmalarına koronavirüs önleme ve tedbir çalışmaları kapsamında hız verdi” şeklinde konuştu.
TÜM TEDBİRLERİMİZİ ALIYORUZ
Çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı," Ekiplerimiz halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda Sağlık Bakanlığı'nca onaylı ilaçlar kullanılarak dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Çocuk oyun parkları da aynı şekilde periyodik olarak dezenfekte edilmektedir. Vatandaşlarımızın bu süreçte hijyen kurallarına karşı daha duyarlı olmalı ve kendilerini korumalılar. Belediye olarak biz de korona virüsüne karşı tüm tedbirlerimizi alıyoruz" ifadesini kullandı.
 
 
 
 
 
Çocuk Parkları Dezenfekte Ediliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar