Skip Navigation Links

Hatayspor Tam Gaz

Gurup lideri olan Hatayspor 72 Batmanspor'u 4-0 yenerek başarısının tesadüf olmadığını gösterdi

Spor   A+a-

Hatayspor Tam Gaz
Gurup lideri olan Hatayspor 72 Batmanspor'u 4-0 yenerek başarısının tesadüf olmadığını gösterdi
Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Hatayspor'da, 2. yarının ilk maçında dün sahasında 72 Batmanspor'u 4-0 gibi farklı sonuçla yenmenin sevinci yaşanıyor.
Teknik direktör Ramazan Silin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 72 Batmanspor karşısında ilk 20 dakika bocaladıkları, golü bulunca rahatladıklarını ve devamının gelmesiyle sevinen taraf olduklarını söyledi.
İlk maçların sürekli zor geçtiğini, futbolculardaki gerginliği normal karşıladığını ifade eden Silin, şöyle konuştu:
''14 haftadır yenilmeyen bir takımız. Bu nedenle rakiplerimiz yenilmezlik unvanımıza son vermek için büyük çaba gösteriyorlar. 72 Batmanspor karşısında gol gecikince sporcular paniğe kapıldı. Ancak, daha sonra golü bulduk. 3-0'dan sonra futbolcularda yine bir rehavet hissettim.
Rakip kim olursa olsun saygılı davranmak durumundayız. Maçı 4 golle kazanmamıza rağmen eksiklerimiz olduğunu fark ettim. İşi asla şansa bırakmayacağız. Her maça kazanmak için çıkacağız. Yeni transferlerden forma şansı verdiğim Tuncay ve Haluk antrenman eksikliğine rağmen görevlerini yaptılar.''
Maça gelerek destek veren taraftarlara teşekkür eden Silin, gelecek hafta sonu deplasmanda Lüleburgazspor ile karşılaşacaklarını, bu nedenle futbolculara 3 gün izin verdiğini sözlerine ekledi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet