Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Esnafın İktidarı Olacağız

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayları dün çeşitli gazete ziyaretleri ve esnaf gezisi ile seçim çalışmalarına devam etti. Milletvekili adayları ve

Gündem   A+a-

 
 
 
Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayları dün çeşitli gazete ziyaretleri ve esnaf gezisi ile seçim çalışmalarına devam etti. Milletvekili adayları ve partililer akşam ise seçim bürosunda toplanandılar. Burada bir konuşma yapan GİK üyesi ve Milletvekili adayı Necmettin Çalışkan,
İktidara geldiklerinde işsizliğin çözümü için çaba sarf edeceklerini, esnafın sorunları çözeceklerini, Milli Ve Manevi değerlere sahip çıkacaklarını belirtti.
ÇALIŞKAN konuşmasını şöyle sürdürdü "Adliye binaları yapmakla övünüyorlar. Tabi milleti, suç makinesine çevirdiniz. Mahkemelere binalar yetmez oldu. Son on yılda 800 bin ailenin boşandı. Huzurlu mutlu bir toplumda bunlar olur mu? İşi gücü yerinde olan adam boşanır mı? Huzuru yerinde olan adam çocuklarını öldürüp intihar eder mi? İşçi perişan, köylü perişan, esnaf perişan, işsiz perişan, bunlar hala yapmayı planladıkları top sahasından, döşedikleri parke taştan bahsediyor. Özelleştirme yaptık diye seviniyorlar, nerede kar eden kuruluş varsa, nerede stratejik tesisi varsa satıyorlar. Kamuya ait satacak bir şey kalmadı şimdi belediyelere ait yerleri satacaklar. Her şeyi sattıkları halde 225 milyar dolar olan ülkemizin borcunu 575 milyar dolara çıkarttılar. Bu nasıl bir hesap. AKP iktidarında esnafın üçte ikisi kepenk kapattı. Esnafa gidiyoruz dert yakınıyor. Özellikle Antakyalı esnafın derdi alış veriş merkezi. Ama herhalde seçim ardından temel atacaklar. Şimdilik kimse konuşmaz oldu. Esnafı kandırıyorlar. Biz mutlu azınlığın değil esnafın iktidarı olacağız.”
Necmettin ÇALIŞKAN konuşmasının devamında “Köylere gidiyoruz, problemler çok. Ahırlar, tarlalar boş. Saadet iktidarında köylerde işsizliği sona erdireceğiz, hayvan ithaline izin vermeyeceğiz. Ne çelişkidir ki ahırlarımız boş ve biz kurbanlık koyunları, danaları bile ithal ediyoruz. Saadet döneminde herkes köyünde üretim yapacak.” ” dedi.
 
AK Partiye gönül veren seçmene de seslenen Necmettin ÇALIŞKAN “AK Partinin üç beş puan aşağı ya da yukarı almasının bir önemi yok, sonucu etkilemez, ama Saadete vereceğiniz her oy önemli. Saadet mecliste olursa AK Partiye de memlekete de faydası olur. CHP'de gelse, AKP'de gelse aynı şeyler olmaya devam edecek. Çünkü bunların her ikisi de ABD patentli partilerdir. ABD karşıtı olan tek parti biziz. Saadet Partisi'nin bulunmadığı bir meclis eksik kalır. İç, dış politika, ekonomik ve sosyal gelişmelere karşı Saadet Partisi'nin mutlaka mecliste olması gerekiyor” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş