Skip Navigation Links

'Çorum'da Dostluk Kazandı'

İskenderun Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, 'Çorum'da Dostluk Kazandı'

Spor   A+a-

Spor Toto 2. lig Beyaz grubunda zirve hesapları yapan takımlar arasında yer alan Güney temsilcisi İskenderun Demirçelikspor’da, Çorumspor deplasmanında alınan galibiyet kentte büyük sevinç yaratırken,

 Kulüp Başkanı Cengiz Gül, “Centilmenlik içerisinde geçen karşılaşmada dostluk kazandı”dedi.
Son üç hafta içerisinde yapılan 3 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 de beraberlik alarak zirve yolunda adım adım ilerlediklerini belirten İskenderun Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, “Özellikle son üç hafta içerisinde futbolcularımızın ortaya koydukları güzel futboluyla 2 galibiyet ve 1 de beraberlik alarak zirve yolumuza devam etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Çorum deplasmanında aldığımız galibiyet bir engeli daha aşmamıza neden olmuştur. Karşılaşma öncesi ve sonrasında Çorumspor taraftarlarının bize gösterdiği centilmenlik hareketleri Türk sporu açısında iyi bir gelişmedir. Bundan dolayı Tüm Çorumspor camiasına teşekkür eder, centilmenlik içerisinde geçen karşılaşmada dostluk kazanmıştır” dedi.
 

Alkışlar Başkan Gül’e..

Spor Toto 2. lig Beyaz Grubunda son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla tüm dikkatleri üzerine çekentakımlar arasında yer alan İskenderun Demirçelikspor’da, taraftarlar takımını deplasmanlarda yalnız bırakmıyor. Bu sezon Kocaeli Körfez Belediyespor ile Çankırı Belediyespor’un ardından Çorumspor deplasmanında da İskenderun Demirçelikspor’u yalnız bırakmayan İskenderunlu cefakar taraftarlara kulüp Başkanı Cengiz Gül sahip çıkmaya devam ediyor. Havanın aşırı derecede yağışlı olmasına rağmen açık tribünde takımlarını destekleyen İskenderun Demirçelikspor’lu taraftarların yanına giden ve maçı burada izleyen kulüp Başkanı Cengiz Gül’e her kesimden alkış geldi.


Kulüp Başkanı Cengiz Gül ise İskenderun Demirçelikspor’u Çorum deplasmanında da yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti.
 

Yaşar Kabakçı’ya Baba Ocağı Çorum’da Sevgi Seli

Son haftalarda oynadığı güzel futboluyla İskenderun Demirçelikspor’un başarısında büyük pay sahibi olan futbolcular arasında bulunan Yaşar Kabakçı’ya, baba ocağı Çorum’da taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu. 1981 Çorum doğumlu olan ve iki sezondan bu yana İskenderun Demirçelikspor’un defansında görev alan Yaşar Kabakçı’ya, önceki gün oynanan Çorumspor, İskenderun Demirçelikspor karşılaşması öncesinde ve sonrasında Çorumlu taraftarlar, “Baba ocağı Çorum’a hoş geldin. Memleketin seninle gurur duyuyor” sloganları atarak sevgi gösterilerinde bulundular.
Yapılan bu sevgi gösterileri karşısında duygulanan Yaşar Kabakçı ise tüm Çorum halkına teşekkür etti.
 

Emre Gol Şov Yaptı

Spor Toto 2. lig Beyaz grubunda mücadele eden İskenderun Demirçelikspor’un sağ kanat oyuncusu Emre Özivgen, sergilediği güzel futboluyla her kesimi kendisine hayran bırakıyor. Önceki gün deplasmanda oynanan ve İskenderun Demirçelikspor’un 2-0 üstünlüğüyle sonuçlanan Çorumspor karşılaşmanın 45. dakikasında attığı golle takımını rahatlatmıştı. Müsabakanın 88. dakikasında hocası Besim Durmuş tarafından aşırı derecede yorulduğu gerekçesiyle VolkanGlatt’a yerini devreden Emre Özivgen, daha sonra açık tribün kısmına giderek İskenderun Demirçelikspor taraftarlarıyla birlikte gol şov yaptı. Emre Özivgen’in bu hareketi taraftarlar tarafından uzun süre alkışlandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet