Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başka Yol Yok, Uyuşturucuya Geçit Yok!

İskender Yönden'in başkanlığında 'Uyuşturucu İle Mücadele Mart Ayı Etkinlikleri' konulu toplantı gerçekleştirildi.

Başka Yol Yok, Uyuşturucuya Geçit Yok!

Gündem   A+a-

 İskenderun Kaymakamı İskender Yönden'in başkanlığında "Uyuşturucu İle Mücadele Mart Ayı Etkinlikleri" konulu toplantı gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliğinin talimatları gereğince gerçekleştirilen toplantıda; İskenderun İlçe Sağlık Müdürlüğünce sekreteryalığı yapılmak suretiyle kurumlar arası işbirliği ve koordinasyon sağlanarak, toplumsal güvenlik ve huzur sorunu olan uyuşturucu madde kullanımı ve bu konu ile bağlantılı suçlara yönelik farkındalık oluşturulması, uyuşturucu ile mücadele konusunun her boyutuyla ele alınarak politika belgeleri ve eylem planlarının geliştirilmesi v.b. konularda ilçe bazında faaliyet stratejileri belirlendi.
Yürütülen bu strateji çerçevesinde Mart ayı "Başka Yol Yok, Uyuşturucuya Geçit Yok" mottosu ile farkındalık, mücadele, kararlılık için eylem ayı olarak kabul edilmek suretiyle, uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerinin arttırılması hedeflenerek, Kaymakamlığımızın uhdesinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ile işbirliği ve koordinasyon içerisinde uyuşturucu ve madde bağımlılığına yönelik sıfır tolerans prensibiyle çalışmalar yapılması planlanıyor.
Söz konusu toplantıya; Cumhuriyet Savcısı İsmail Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı J.Astsb.Kd.Bşçvş. Medet Sönmez, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadir Başar, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve ilgili/yetkili kurum temsilcileri katıldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar