Skip Navigation Links

Başkan Tosyalı Kavaklıouluk’ta vatandaşların Sorunları Dinledi

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kavaklıoluk mahallesine ziyarette bulundu.

Başkan Tosyalı Kavaklıouluk’ta vatandaşların Sorunları Dinledi

İskenderun   A+a-

Sorunları dinlemek ve hızlı çözüm üretmek amacıyla mahalle gezilerini aksatmadan devam ettiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kavaklıoluk mahallesine ziyarette bulundu.
Kavaklıoluk Mahallesi muhtarı Fethi Bakır, Belediye Meclis üyesi Sedat Bakır ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşların istek talep ve temennilerini dinledi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Kavaklıoluk Mahallesinde Muhtarımız Fethi Bakır, Meclis üyesi Sedat Bakır ve kıymetli mahalle sakinlerimiz ile bir araya geldik. Mahallede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak istek, öneri ve talepleri dinledik. Kıymetli hemşerimize hizmet noktasında istişarelerimizi sürdüreceğiz ” şeklinde konuştu.
Her mahalleye eşit hizmet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Yağmur, çamur, sıcak, soğuk demeden tüm mahallelerimize hizmet götürmeye devam ettiğimiz gibi mahalle gezilerimizi sık sık yaparak muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve yerinde tespitlerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için her zaman önemlidir” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Fatih Tosyalı, mahallede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında mahalle sakinleri ile fikir alışverişinde bulundu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet