Skip Navigation Links

Nihat Özdemir’le Payasspor Özel Görüşmesi!

Payasspor’a Saldırıya Jet Soruşturma!!!

Nihat Özdemir’le Payasspor Özel Görüşmesi!

Gündem   A+a-

 AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Tepecikspor deplasmanında saldırıya uğrayan ve bir çok futbolcusu yaralanan Payasspor’a geçmiş olsun dileklerini iletirken, konunun takipçisi olarak Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’le görüştüğünü, olaylarla ilgili soruşturma açıldığını belirtti.
Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Milletvekili Abdülkadir Özel, Payasspor Başkanı’ndan temin ettiği olaylarla ilgili video ve fotoğrafları TFF Başkanı Nihat Özdemir’e ilettiğini belirterek açıklamasında, Hatay’da da bir çok futbol karşılaşmasında çıkan olayların da mercek alındığını söyledi ve şöyle dedi:
 
Payas Spor - Tepecik Spor futbol müsabakası için İstanbul’a deplasmana giden futbolcularımıza yapılan çirkin saldırı hepimizi derinden üzmüştür.
Konuyla ilgili Payas Spor Kulüp Başkanımızla yaptığımız görüşme sonucunda aldığımız bilgi, fotoğraf ve videoları TFF Başkanı Sayın Nihat Özdemir Beye ilettim.
Nihat bey yapılan saldırıdan haberdar olduğunu, gerekli incelemelerin başlatılması talimatını verdiğini ve ne gerekiyorsa yapılacağını söyleyerek, kulüp yönetimi, futbolcular ve hemşerilerimize şahsımız nezdinde üzüntülerini ifade ederek geçmiş olsun dileklerini iletmiştir.
Geçtiğimiz haftalarda Hatay’ımızdaki bazı futbol müsabakalarında da çeşitli tatsız olaylar yaşanmıştı.
Bu vesileyle temel felsefesi centilmenlik ve kardeşlik olan sporun, birliğe ve beraberliğe hizmet etmesi için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine dair inancımı ifade ediyorum.
“O sene bu sene” inancıyla cansiperane mücadele eden Hatay Sporumuz başta olmak üzere ilimizdeki tüm kulüplerimize, yönetimlerine ve sporcularımıza başarılar diliyorum.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet